Privatliv i Flok
Senest opdateret 20. oktober 2026
Kort fortalt
Flok er et privat, fælles rum for en familie. Vi bruger kun oplysninger til at levere appens funktioner. Vi sælger ikke personoplysninger, bruger dem ikke til annoncering eller sporing og tillader ikke, at indhold sendt gennem vores API bruges til at træne modeller.
Oplysninger vi behandler
- Navn, email, konto-id og sikrede loginoplysninger.
- Kalenderaftaler, opslag, indkøb, invitationer og ændringshistorik.
- Billeder, som du selv vælger at dele, samt tekst fundet i billederne.
- Transskriptioner af talebeskeder. Selve lydfilen gemmes ikke af Flok.
- Et teknisk push-token, så appen kan sende familien notifikationer.
Formål og behandling
Oplysningerne bruges til login, familiesynkronisering, fortolkning af planer, kalenderabonnement, kildevisning, notifikationer og sikker drift. Billeder og tale tekstbehandles først på enheden, når systemet understøtter det. Hvis lokal talegenkendelse ikke lykkes, sendes lydoptagelsen krypteret til midlertidig transskription og gemmes ikke i Floks database. Den nødvendige tekst, familiekontekst og de billeder, du vælger at dele, kan behandles af specialiserede hosting- og sprogbehandlingstjenester på vores vegne alene for at levere funktionerne. API-indhold bruges ikke til modeltræning.
Deling i familien
Indhold, der lægges i en familie, deles med de øvrige voksne medlemmer. Hvis du sletter din konto, slettes dine konto- og loginoplysninger, dit medlemskab og dit push-token. Dit navn anonymiseres i historikken. Familiens fælles kalender, opslag, indkøb og billeder bliver hos de tilbageværende medlemmer. Hvis du er det sidste medlem, slettes familien og dens indhold.
Opbevaring og sikkerhed
Adgangskoder lagres kun som saltede, irreversible hashes. Sessionsnøgler lagres som hashes på serveren og sikkert i iOS-nøgleringen på enheden. Trafik sendes over HTTPS. Købte indkøbsvarer fjernes efter 24 timer; øvrigt familieindhold opbevares, indtil det slettes i appen eller den sidste konto i familien slettes.
Dine valg
Du kan se og ændre familiens indhold i appen. Du kan slette din konto under Indstillinger → Familie og invitationer → Slet min konto. Spørgsmål om privatliv kan sendes til den feedback-email, der er angivet på Flok-siden i TestFlight eller App Store.